Puhtaampi huominen voi alkaa jo tänään.

Sertifikaatit

EU Ecolabel
Leaping Bunny

Määrittelemme puhtaan uudelleen. Huolehdi kanssamme puhtaammasta ympäristöstä seitsemälle seuraavalle sukupolvelle ja siitä eteenpäin.

Tuore Orange & Blossom -tuoksuinen pesuainetta

Fresh Orange & Blossom Scent pyykinpesuneste 1 L

Fresh Orange & Blossom Scent pyykinpesuneste sisältää 97 % kasvipohjaisia ainesosia, mutta ei lainkaan väriaineita tai optisia kirkasteita. Raikas appelsiinin tuoksu eteerisistä öljyistä. Tehokas vaikeita tahroja vastaan. EU-ympäristömerkki.

Ainekset

Seventh Generation vapaa ja kirkas hajuvesi, nestemäinen pesuainetta

Free & Clear pyykinpesuneste 1 L

Free & Clear hajusteeton pyykinpesuneste on valmistettu herkälle iholle ilman hajusteita, väriaineita tai optisia kirkasteita. Ainesosista 97 % on kasvipohjaisia. Tehokas vaikeita tahroja vastaan, sopii väri- ja valkopyykille. EU-ympäristömerkki.

Ainekset

Seventh Generation  Free & Clear Baby hajuvettä sisältävä nestemäinen Pesula Detergen

Free & Clear Baby pyykinpesuneste 1 L 

Free & Clear Baby on erityisesti vauvojen ja pienten lasten pyykkiin tarkoitettu hajusteeton pyykinpesuneste. Valmistettu 97%:sti kasvipohjaisista ainesosista herkälle iholle ilman väriaineita, hajusteita tai optisia kirkasteita. EU-ympäristömerkki.

Ainekset

Seventh Generation  Laventeli kukka & minttu käsinpesu

Lavender Flower & Mint astianpesuaine 500ml

Lavender Flower & Mint astianpesuaine on valmistettu 91 %:sti kasvipohjaisista ainesosista ilman väriaineita. Ihana laventelin ja mintun tuoksu eteerisistä öljyistä ja kasviuutteista. Tehokas rasva- ja ruokatahroille. EU-ympäristömerkki.

Ainekset

Seventh Generation Tuore Citrus & Ginger Hand Dish Wash

Fresh Citrus & Ginger astianpesuaine 500ml

Fresh Citrus & Ginger Scent astianpesuaine on valmistettu 91 %:sti kasvipohjaisista ainesosista ilman väriaineita. Raikas sitruksen ja inkiväärin tuoksu eteerisistä öljyistä ja kasviuutteista. Tehokas rasva- ja ruokatahroille. EU-ympäristömerkki.

Ainekset

Seventh Generation Vapaa & kirkas hajuvesi vapaa käsi-astianpesu

Free & Clear astianpesuaine 500 ml

Free & Clear hajusteeton astianpesuaine on tarkoitettu herkälle iholle ja valmistettu 91 %:sti kasvipohjaisista ainesosista ilman väriaineita tai synteettisiä hajusteita. Tehokas rasva- ja ruokatahroille. EU-ympäristömerkki.

Ainekset

Seventh Generation Vapaa ja kirkas hajuvesi  Tarkoitus siivooja

Free & Clear yleispuhdissuihke 500 ml

Free & Clear yleispuhdistussuihke on kehitetty herkälle iholle ja sisältää 86 % kasvipohjaisia ainesosia. Ei sisällä hajusteita, haihtuvia orgaanisia yhdisteitä tai klooripohjaisia valkaisuaineita. Sopii kaikille kodin pinnoille. EU-ympäristömerkki

Ainekset

Seventh Generation Vapaa ja kirkas hajuvesi Ilmainen kylpyhuone

Free & Clear kylpyhuonesuihke 500 ml

Free & Clear kylpyhuonesuihke on kehitetty herkälle iholle ja sisältää 96 % kasvipohjaisia ainesosia. Ei sisällä hajusteita, haihtuvia orgaanisia yhdisteitä tai klooripohjaisia valkaisuaineita. Sopii kylpyhuoneen pinnoille. EU-ympäristömerkki.

Ainekset

Seventh Generation Pine & Sage WC-astianpuhdistusaine

Pine & Sage wc-puhdistaja 500 ml

Pine & Sage Scent wc-puhdistaja sisältää 97 % kasvipohjaisia ainesosia, mutta ei väriaineita tai klooripohjaisia valkaisuaineita. Männyn ja salvian tuoksu eteerisistä öljyistä ja kasviuutteista. Sopii wc-istuimen puhdistamiseen. EU-ympäristömerkki.

Ainekset

Seventh Generation  Vapaa ja kirkas All-in-One hajuvettä ilmaiseksi Astianpesukone Tabletit

Free & Clear All-in-One konetiskitabletti 24 kpl

Free & Clear All-in-One konetiskitabletit sisältävät 85 %:sti kasvi- ja mineraalipohjaisia ainesosia. Konetiskitablettimme eivät sisällä hajusteita, väriaineita tai klooripohjaisia valkaisuaineita. Tableteissa sulava suojakääre. EU-ympäristömerkki.