TERMENI SI CONDITII

Introducere

Pagina de prezentare „Seventh Generation” este proprietatea UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE S.A („USCE”), cu sediul in Ploiesti, Bd.Republicii nr.291, jud.Prahova, si are rolul de a oferi o prezentare generala a produselor din categoria detergentilor, comercializate sub marca Seventh Generation (marca inregistrata apartinand Unilever).

Accesul la prezenta pagina de prezentare, precum si folosirea ei sunt permise numai in concordanta cu termenii si conditiile de mai jos si cu legea statului roman.

USCE este o companie infiintata in Romania si face parte din Grupul Unilever*, din care fac parte Unilever PLC/Unilever NV si filialele/sucursalele lor.

Aceasta pagina de prezentare este conceput pentru persoanele cu resedinta in Romania. Fiindca pagina poate fi accesata din diferite alte tari din intreaga lume, iar fiecare din aceste tari are legi care pot fi diferite de cele din Romania, la accesarea paginii de prezentare atat noi, cat si dumneavoastra, suntem de acord ca, la toate chestiunile aparute din sau legate de utilizarea si continutul acestei pagini, sa se aplice legislatia din Romania. Sunteti, de asemenea, de acord cu si prin prezenta va supuneti la jurisdictia exclusiva a instantelor legale din Romania in ceea ce priveste asemenea chestiuni.

(* O companie a Grupului Unilever este orice companie pe care Unilever PLC sau Unilever NV, fiecare separat sau impreuna, o detin, sau in care controleaza direct sau indirect drepturile de vot aferente la nu mai mai putin de 50% din actiuni, sau controleaza desemnarea majoritatii board-ului).

Drepturi de autor

© USCE. Toate drepturile rezervate.

Drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala cu privire la textele, imaginile, sunetele, programele software, precum si orice alte materiale din interiorul acestei pagini de prezentare, sunt proprietatea exclusiva a USCE sau a altor companii membre ale Grupului Unilever (Unilever PLC/Unilever NV sau orice filiala a lor), sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Este permisa navigarea pe aceasta pagina de prezentare a USCE, reproducerea unor pasaje prin printare, downloadare pe disc, si instrainarea catre alte persoane, dar, in toate cazurile, doar pentru scopuri non-comerciale, adica numai in scop informational sau personal.

Nici o reproducere a oricarei parti a acestei pagini de prezentare nu poate fi vanduta sau distribuita in scopuri comerciale si nici nu poate fi modificata sau folosita in alte lucrari, publicatii sau site-uri, fie ca este vorba de un format electronic sau tiparit, sau postata pe alt site. USCE nu acorda vizitatorilor acestei pagini de prezentare nici un fel de licenta sau drept asupra materialelor postate si/sau descarcate, precum si in ceea ce priveste continutul si structura prezentei pagini de prezentare.

Marci inregistrate

Toate marcile inregistrate (nume de brand, logo-uri, forme de recipiente etc.) care apar in interiorul prezentei pagini de prezentarea USCE sunt ori detinute, ori sub licenta Unilever South Central Europe sau a altor companii membre ale Grupului Unilever. Este strict interzisa utilizarea neautorizata a oricarei marci inregistrate postata pe aceasta pagina de prezentare.

Acest site este creat cu scopul de informare generala si se adreseaza persoanelor cu resedinta in Romania.

Referirile la orice produs sau serviciu prezentate in aceasta pagina de prezentare nu constituie o oferta de a vinde sau de a furniza acel produs/serviciu si nu inseamna ca produsul/serviciul este distribuit si in alte tari decat Romania sau ca numele, descrierea sau specificatiile produsului sau serviciului vor fi, in alte tari, aceleasi cu cele incluse in site. Informatiile referitoare la disponibilitatea sau adecvarea unui anumit produs/serviciu intr-o alta tara decat Romania trebuie solicitate de la reprezentantul local al Unilever (filiala, sucursala din acea tara) sau de la distribuitorul/distribuitorii sai locali.

De asemenea, exista posibilitatea ca unele branduri de produse si servicii ale unor alte companii membre ale Grupului Unilever, care se regasesc in prezenta pagina de prezentare detinuta de USCE, sa nu fie neaparat distribuite si in Romania.

Actiuni si alte titluri de valoare

Nici o informatie de pe aceasta pagina de prezentare nu constituie o invitatie de a investi in companiile membre ale Grupului Unilever: Unilever PLC/Unilever NV sau orice filiala si/sau sucursala a lor sau in companiile mentionate pe aceasta pagina. Pretul actiunilor companiilor Unilever si venitul adus de aceste actiuni pot urca sau cobori, iar investitorii ar putea sa nu-si recupereze suma initial investita. Performanta din trecut nu este in mod neaparat o indicatie privind performanta viitoare.

Continutul informatiilor din aceasta pagina de prezentare a fost introdus cu buna-credinta, dar numai cu scopul de informare generala.

USCE nu garanteaza ca informatiile continute in aceasta pagina de prezentare sunt complete sau exacte; aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind relevante in anumite situatii.

Nici o informatie continuta in aceasta pagina de prezentare nu constituie o recomandare pentru investire in vreo companie membra a Grupului Unilever.

Nici USCE, nici alta companie membra a Grupului Unilever, nici angajatii lor sau membrii familiilor lor nu pot fi facuti raspunzatori pentru vreo pierdere, distrugere, sau cheltuiala (incluzand, dar fara a se limita la orice pierdere de profit, indirecta, incidentala sau pe cale de consecinta) care pot decurge din accesul sau utilizarea prezentului site.

USCE isi rezerva dreptul de a face schimbari si corecturi in prezenta pagina de prezentare, atunci cand considera ca este cazul, in maniera in care considera ca este cazul si fara o notificare prealabila.

Site-urile conexe.

Aceasta pagina de prezentare va poate oferi link-uri automate la alte siteuri ale USCE sau ale altor companii membre ale Grupului Unilever. Va rugam ca, inainte de a utiliza aceste site-uri, sa cititi cu atentie paginile referitoare la Termenii legali si Politica de confidentialitate aferente fiecarui site in parte.

De asemenea, aceasta pagina va poate oferi link-uri automate la alte pagini de internet, relevante pentru un anumit aspect, dar care nu sunt controlate si operate de USCE sau de alte companii membre ale Grupului Unilever. Aceste site-uri conexe sunt proprietatea unor terti si sunt administrate de acestia. Faptul ca pe pagina noastra de prezentare exista link-uri la aceste site-uri conexe nu inseamna neaparat ca USCE este asociat cu oricare dintre aceste site-uri sau cu proprietarii lor.

USCE ofera doar posibilitatea accesarii site-urilor conexe. Nici USCE, nici alta companie membra a Grupului Unilever, nici agentii sau angajatii lor nu pot fi facuti raspunzatori pentru vreun risc de orice natura cu privire la continutul acestor site-uri mentionate mai sus. Nici o informatie din aceste site-uri mentionate mai sus nu a fost verificata sau garantata de USCE sau de vreo alta companie, membra a Grupului Unilever, sau de agentii sau angajatii acestora.

Puteti reveni la pagina de prezentare USCE dand click pe icon-ul "Back" din browserul de internet sau scriind din nou adres